torsdag den 25. juni 2015

Sommerferien "truer" :-)

Kære Alle,



Sommerferien har det med at være en periode med masser af børn til stede og derfor ikke megen tid til kink.. Denne sommerferie bliver næppe nogen undtagelse, så herfra ønskes alle en varm og uartig ferie, smækfyldt af, ja, smæk.. ;-).. Jeg skriver når der er noget at skrive om..



Kan faktisk til min skræk se at jeg ikke har skrevet siden midten af maj.. Ikke sådan at forstå at der ikke har været noget at skrive om, men faktisk har der ikke været så meget nyt. Og, jeg har svært ved at gentage samme historie om og om igen.. A'la  "mm skøn morgensex sneg vi os til mens børnene sov, liggende på siden og bagfra, skjult under dynen hvis nu.. Ingen lyde, og lidt klemte brystvorter.. Mine altså ;-).." Det har jeg skrevet om før, og, det kommer jeg sikkert til at skrive om igen, bare altså ikke lige nu. Ret meget i hvert fald..



En enkelt morgen huskes dog som ud over det sædvanlige. En morgen, hvor han i min trange lejlighed svang spanskrøret med den helt rette styrke og det helt rette mellemrum til, at jeg i stedet for bare at tage i mod smerten blev tændt og meget meget liderlig.. Mærkede rislen gennem hele kroppen, brysterne, kussen, for hvert eneste slag. Hvordan brystvorterne bare blev mere og mere stive, og jeg langsomt begyndte at lette bare en lille bitte smule.. Men ikke helt, fordi pladsen bare var for trang til hans sving. Nu drømmer jeg om en anden dag og en smule mere plads..



.