fredag den 26. december 2014

Glædelig Jul - et julekort..

Forestil dig et billede af en kvinde, hvor man kun ser et udsnit af hendes krop.. Et billede af kvindehofter, iklædt hofteholder i mørkpink satin og sorte blonder.. Strømpeholderne med guldklips i enderne, fastgjorte til en sort nylonstrømpe.. I midten af billedet, samlede lår, en smule korslagte.. Glatbarberet venusbjerg, med måske antydningen af en fold hvor den øverste del af kussen og læberne starter.. Med en velplaceret lille mus over, som ser ud til at ville til at spise den lige så velplacerede pebernød..



Det billede har jeg liggende præcis på denne computer, men da juleaften for længst er overstået kommer billedet nok til at ligge dér til om et års tid eller deromkring..



Glædelig jul og ønsket om et godt og meget kinky og liderligt nytår til alle,
Kærligst,
Fanny O



.

søndag den 21. december 2014

FannyO som Frue..?

Nej, han har ikke friet ;-). Jeg er også så traditionelt skruet sammen, trods alt, at jeg synes det er en god idé at bo sammen først. På den anden side er det jo ikke rigtig traditionelt, er man rigtig gammeldags traditionel flytter man først sammen efter man er blevet gift. På den tredje side, har man også først sex efter man er blevet gift. Så jeg kan vist ikke rigtig betragtes som Traditionalist..




Men, det var et sidespor.. Det fruelige.. Det er formentlig de fleste bekendt, enten i fantasien eller som reelt udlevet, at denne ens egen kinky verden ofte er i udvikling, stepvist og afbrudt så fortsat for nogle, kontinuerligt for andre. Inden for det samme spor for nogle, ud af grene for andre..




For mit vedkommende har jeg fra i starten at have behov for meget firkantede definérbare kasser fundet ud af at intet, heldigvis, er sort hvidt, og uden videre kan puttes i kasser. Hverken sex eller kink, grænser eller mangel på samme.. Hvad der var en grænse og et absolut no-go i et årti kan ændre sig i det næste, og de største glæder kommer af åbenhed for hvad der nu måtte byde sig, selvfølgelig mens man hele tiden mærker efter i sig selv, for man skal have sig selv med i processen..




Så hvad handler alle disse ord reelt om.. Tjaeh, bloggen her blev oprindeligt startet fordi Herren og jeg sammen havde et lille eventyr med en anden kvinde. Det har der ikke været meget af i mellemtiden, men det betyder ikke at jeg ikke kan nyde fornemmelsen af bløde velformede bryster og en lækker, spændstig og fast kvinderøv, og have tanker om gerne at ville have den fornøjelse igen.. Så, vi har kigget os omkring efter forskellige muligheder, med nøgleordene åbenhed og nysgerrighed..




Så dukkede der denne unge kvinde op.. Sød, charmerende, sjov, virkelig lækker.. Ung.. Hun troede jeg var dominant og frue.. Længere snak om det det var jeg i hvert fald ikke, klart submissiv, og meget masochist.. Men smuk var hun, noget så smukke bryster, velformet mave, perfekt buede, runde baller, og fik jeg sagt det, meget ung..! Og der var jeg, i øvrigt med en helt fast overbevisning om ikke at have lyst til "ulykker" uden min Herre. Det har jeg stadig ikke, men i mig bobler alle mulige gode idéer om hvad man kunne udsætte sådan en smuk og dejlig lille tøs for.. For, indrømmet, submissive masochister er mestre i selv at finde på hvad man kunne blive udsat for, eller lade sig selv udsætte for, hvis det nu skulle være.. (Hvem sagde mind-fuck..) Nu er det bare vendt en lille bitte bitte smule om inde i mit hoved, for jeg kunne jo.. Det kunne jeg faktisk godt..




Hvad jeg kunne have lyst til for pigesex..



.