torsdag den 26. december 2013

Tanker om dominans. Indlæg mest for sjov..

Efter i en tidligere blog at have beskrevet en ret intens weekend er dominansen kommet til at fylde mere i mit liv. Eller rettere, Hans dominans. Jeg har, som altid, mange filosofiske tanker om det, hvad det betyder, hvad jeg mener om det, hvad Han kan finde på, osv.. Tænkt over hvad jeg syntes ville være nemt (noget med-uden trusser, det er ligesom prøvet før, det meste.. ;-)), og hvad jeg syntes ville være mindre nemt.. Ting i "fuld offentlighed", kontra mere private ting..




Alligevel kom Hans anmodning gevaldigt bag på mig. Jeg holder meget af min glatbarberede kusse. Jeg synes den er pæn, rar at røre ved når den er glat, for mig er glat bare mest lækkert, det jeg bedst kan lide, det jeg foretrækker, (og efter nu at have fyldt 3 linier om emnet, også klart gjort rede for, at det er hvad jeg personligt ønsker..). Nu skal jeg til at gro en missemåtte! Da han gav mig besked på at lade en pæn størrelse trekant gro for neden gjorde jeg først grin med det, det måtte da være en spøg. Og fik blikket.. Forsøgte, "Jamen Skat, sidst du bad om det kunne du jo ikke lide det, og jeg barberede det væk igen". (Pyh, en lettelse at gøre præcis det..). Hvortil Han svarede, at det Hilter overskæg jeg havde tillagt mig sidst bestemt heller ikke var en fryd for øjet, og det skulle jeg nu til at gøre bedre.. Altså..! Så, jeg ved ikke rigtig om det der Dominans-noget er noget for mig alligevel.. Min missemåtte er i hvert fald indtil videre ikke særlig vellykket, i stedet for trekantet nærmest rhombeformet (skraberen smuttede i den ene side), og med pletudvokset hårtæthed som en teenage drengs første forsøg på anlæggelse af dun på kinderne.. Et ynkeligt syn.. Og taktikken "Jeg gør det grimt så jeg får lov til at fjerne det igen" tror jeg ikke rigtig går.. (Denne gang ;-)).




Jeg skal stå til regnskab over bedriften i denne weekend i huset langt væk med bjælkerne.. Og jeg har kraftigt på fornemmelsen, hmm, at Han ikke vil bryde sig om resultatet. Mit håb er, at det i det mindste skaber grobund for et par øjebliksbilleder flere.. Hvis bare Han ikke kendte mig så godt.. ;-)



.

torsdag den 19. december 2013

Øjebliksbilleder fra en weekend..

"Jeg glæder mig til at læse om weekenden i din blog", sagde Han.. "Jeg ved at jeg dér kan læse mig frem til de ting du har svært ved at udtrykke", sagde Han.. Og pludselig fik jeg en smule præstations angst og et meget stort ønske om at gøre det godt.. For Ham.. Tit skriver jeg blog inde i hovedet, når jeg løber, kører bil, mm, reflekterer og filosoferer, og skriver ord og sætninger inde i hovedet. Det er ikke altid de ender på computerskærmen, men det er en del af den proces jeg hele tiden lever i og et hoved, som konstant tænker, fornemmer, føler, og også ind i mellem famler..



Så, hvordan skriver jeg en blog som til fulde beskriver den helt aldeles fantastiske weekend vi har haft.. Svaret er, at det kan jeg ikke og det gør jeg ikke for både han og jeg ved at det var det, det den var.. I stedet beskriver jeg et par øjebliksbilleder, som i hvert fald giver en meget god fornemmelse af noget af weekenden, når den ikke bestod af småkagebagning, madlavning, og lange dybe samtaler, og en løbetur søndag morgen, hvor hvert løbetrin fik ballerne til at bevæge sig og de blå mærker til at gøre ondt. På den gode måde, selvfølgelig. Sådan da..



3 øjebliksbilleder. Det første..


Jeg sidder i sofaen med halsbåndet, armene bundet på ryggen med hans sorte reb. Jeg er blindfoldet, og han har anbragt krokodille klemmer på brystvorterne som føles som om de nærmest bider ned i den følsomme hud. Jeg kan mærke jeg er et andet sted end første gang han satte dem på, hvor jeg ikke kunne udholde smerten til nu, hvor jeg velkommer den.. Mine ben er vidt spredte, og bundet fast til sofaens ben.. Trusserne er for længst væk og jeg kan nærmest dufte min egen varme kusse. Han glider langsomt ind mens han hvisker i ørerne til mig hvad han planlægger at gøre senere, ovenpå, og hvordan jeg vil tage i mod det han gør og hvordan jeg vil se ud i morgen..



Det andet..



Jeg er bundet i stående stilling med hænderne over hovedet, strammet op mod en af loftsbjælkerne, så stramt at jeg må stå på tæer et kort øjeblik for at få ro i armene. Jeg kan stå og høre hvordan han i huset nedenunder rumsterer rundt, og jeg venter, mens det lyder som om han laver kaffe. Og vente stille, han har anbragt spanskrøret mellem mine tænder og jeg har fået besked på ikke at tabe det, for ellers. Jeg taber det ikke.. Stadigt stående med spanskrøret i munden kæmper jeg for at holde fast, mens han rammer mine baller med ridepisken.. Han fjerner spanskrøret og fastspænder en ball-gag. Jeg ved det er spanskrøret han tager fat i bagefter, og jeg er mere end urolig indvendigt..



Det tredie..



Jeg ligger på sengen, igen bundet, selv om jeg og han begge er klar over, at hvis jeg skulle blev jeg liggende i præcis den stilling han bad mig om.. Jeg ligger med spredte ben og anklen bundet stramt op mod hvert sit tilhørende lår i en ikke udelukkende bekvem stilling. Mine håndled er bundet løst sammen og trukket ned over kussen hvorefter hvert reb er bundet mod hver sin ankel. Jeg har fået besked på at røre mig selv til orgasme mens han bruger min mund og lader lussinger falde ned mod min venstre kind..



.

torsdag den 12. december 2013

Tanker om min submissivitet..

Jeg gør mig en del tanker omkring min egen submissivitet.. Jeg har altid påstået at jeg mest var masochist, og mindre submissiv, og så ellers forelæst / harceleret omkring hvordan man ikke bør putte sig selv eller andre i definitoriske kasser, da behov og lyst kan ændre sig med tiden, og hyppigt gør det..



Jeg lavede et lille eksperiment i weekenden, for mig, og for Ham. Små opgaver er ikke noget Han som sådan har gjort så meget ud af at give mig, ud over trusseløse byture og trusseløs i det hele taget. Hvad der så ellers er med de trusser eller mangel på samme ;-)..



Jeg har aldrig tidligere set mig selv som siddende for Hans fødder som submissiv, men fik alligevel tanken at finde ud af om Han faktisk ville kunne lide det.. Og, bare for at få det på det rene, jeg mener ikke jeg topper fra bunden ved at vise Ham et par ting som er til rådighed for ham, hvis Han skulle ønske det. Pointen må til enhver tid være, at det ér efter Hans ønsker, jeg kan altså ikke svinge spanskrøret for Ham hvor meget jeg end skulle ønske at mærke det.. Og der er betydelig forskel på hvad jeg selv vupti-vupti lige finder på og den effekt (og det mind fuck) der kommer ud af at han bestemmer, hvor, hvad, hvornår og hvordan.. Jeg ser min idé som meget lig det at spankulere rundt i læder nederdel med lynlås som kan lynes hele vejen op nede fra, hvis Han skulle ønske min røv til rådighed, hurtigere end jeg kan nå at smide nederdelen.. Eller hvis jeg skulle være bundet på hænder og fødder.. Selv om den årlige familiejulefrokost nok ikke ville være det idéelle sted at teste delen med lynlåsen valgte jeg alligevel at indvi nederdelen dér. Jeg er ikke rigtig ekshibitionistisk, ??,  men jeg kan alligevel godt lide at skille mig en anelse ud, og gerne efter princippet "overdressed".. En kvinde må jo bruge de små virkemidler hun har til sin rådighed, ikke.. Familiefesten gav også muligheden for at sætte sig for Hans fødder. På en måde så det betød noget. I offentlighed.. Der var ingen plads i sofaen, så for den uindviede måske helt normalt for en 43årig mor og ældstedatter at sætte sig ved kærestens fødder, alle havde alligevel så travlt med at snakke og slå mave.. Han, til gengæld, forstod min gestus med det samme, og strammede grebet hårdt om mit hår..



Hvor det bringer os hen ved jeg ikke, og jeg skal heller ikke vide det. Hvad jeg indtil videre ved er, at Han også gør sig mange tanker, at vi skal af sted til huset langt ude i skoven, og at nederdelen skal med og trusserne vist nok blive hjemme..



.

søndag den 8. december 2013

En smule decembersjov, eller "Hvorfor trusseløse byture er bedre om sommeren.."

Det er varmere     - kan næppe komme som nogen overraskelse. Selv om jeg har hørt påstået at mine generelt små g-strengstrusser næppe indeholder megen varme. Men, det gør de altså!



Man (jeg) undgår vittigheder udløst af den øvre "ende" - "Hej Rudolfine med den røde tud.." - Om jeg er rød af kulde i rumpen ses trods alt ikke. Som det første i hvert fald..



Man risikerer ikke at få blærebetændelse - forestiller mig en afgjort ukinky smerte. På trods af smerteliderlighed..



Kortere nederdele om sommeren - bedre tilgængelighed..     Hmm..



Den våde kusse fryser ikke fast til cykelsædet..


.

onsdag den 4. december 2013

"1.december", eller "Resultatet af fnisen". Eller "Hvad man ikke skal tænke på.."

Efter en skøn weekend bliver det søndag, og søndag aften. Dén aften hvor mandagen begynder at krybe ind under huden på én igen, ugens arbejdsmæssige og logistiske udfordringer. Slet og ret hverdagen.. Aftenen hvor man egentlig mest er træt, og lidt træt af at en god weekend er slut.



Min søndag aften var glad med tendens til fnisen og grinen. Også på mere upassende tidspunkter. Halvhøj fortsat efter fredag aftens og nats oplevelser med klar tendens til fnisen da Han gjorde et par slet skjulte tilnærmelser efter vi var gået i seng. Jeg kunne dårligt tvivle på Hans hensigter (sex), men kunne ikke rigtig finde stemningen, og endte i fornyet grinen. Metoden til at få mig ud af fjollerierne plejer at være hårde træk i håret, jeg var endda så dygtig at jeg selv foreslog ham brugen af præcis denne metode.. Med kun kortvarig effekt, desværre. Ny fnisen.. Godt hjulpet af at jeg faktisk også fik Ham til at grine.. Løsningen blev et hurtigt og effektivt pres lagt på mig af et styk ca. 95kg tung mand ovenpå hele mig.. Resultatet, en quickie gennemført i den rigtige stemning, og med dyb glæde over at jeg kunne give ham præcis hvad han havde brug for og ønskede i den givne situation.. Hmm.. Læses spredte ben og en våd, villig kusse..



Det andet resultat, umiddelbart efter akten, Hans bemærkning "Men det er nu lidt drastisk at søge ind i fremmedlegionen, ikke..?" Tror måske jeg griber sex lidt anderledes an næste gang så det ikke får Ham til at tænke på fremmedlegionen..



.